Trønderfotball 2017

Julie Adserø tilbake i Ørn

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims-orn.no

Trondheims-Ørn har hentet tilbake Julie Adserø.

Adserø er dermed tilbake hos Toppserieklubben etter et år i Byåsen-trøya. På 31 kamper i førstedivisjon og NM rakk hun å score imponerende 25 mål, nok til at Ørn ønsket henne tilbake. Angriperen ble fortalt at hun ikke hadde noen fremtid i Ørn for halvannet år siden, men ledelsen brukte ikke lang tid på å angre valget.

Samtidig har Ørn også signert Siw Døvle.

– Vi er veldig glad for at vi har fått til begge signeringene, sier sportslig leder Glenn Munkvold mens han smiler fra øre til øre. – Julie Adserø har referansene og er en notorisk målscorer som jeg virkelig håper kommer oss til gode fremover, fortsetter han til klubbens hjemmeside.

– Signeringen av Siw er også veldig gledelig. Munkvold smiler fremdeles bredt og fortsetter: – Vi har vært ute etter henne siden i fjor sommer, og vi er helt sikre på at hun kommer til å passe veldig bra hos oss i Ørn. Hun har et veldig høyt potensial, kan bekle flere roller, og vil helt klart være en spiller som kan sette sitt preg på laget, konkluderer han.

Hovedtrener Thomas Dahle er strålende fornøyd med signeringene.

– Med disse to så får vi også en større konkurranse om plassene, og gjør oss mere robust til å gå en tøff høst i møte, avslutter Dahle.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS