Trønderfotball 2017

– Klart det er en liten revansj

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims-orn.no

Trondheims-Ørn knuste serieleder Lillestrøm. I hovedrollen var nylig hjemvendte Julie Adserø.

Adserø fikk etter 2015-sesongen beskjed om at hun ikke var god nok for Trondheims-Ørn, og måtte melde overgang til Byåsen i 1.divisjon. Her banket hun inn mål på bestilling, og i sommer hentet Ørn henne derfor tilbake til Toppserien. Hjemmekampen mot Lillestrøm ble Adserøs første kamp i Ørn-trøya etter overgangen, og hun trengte bare 9 minutter på å sette ballen i mål.

– Det er klart det er en liten revansj, men det er mest artig å vise at jeg har nivået inne. Man tviler jo litt på seg selv etter en slik beskjed om at man ikke er god nok. Men det var litt av et toppseriecomeback det her ja. Vi tok vare på mulighetene, og det var utrolig deilig at vi fikk en slik seier, sier Adserø til Adressa.

Ørn vant til slutt 4-1, etter to scoringer av Adserø og to av Oda Fugelsnes.

– Vi er selvfølgelig strålende fornøyd. Det er bare tre poeng, men at vi viser oss slik frem mot serielederen gir oss enorm boost og selvtillit, sier trener Thomas Dahle.

Dermed røk Lillestrøm på sitt første tap siden 2015!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS