Trønderfotball 2017

Ranheim åpner for Bakenga

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Ranheim sier de gjerne tilbyr Bakenga kontrakt, men innrømmer at en overgang kan virke usannsynlig.

Mushaga Bakengas opphold i Rosenborg går mot slutten, og angriperen er på utkikk etter en ny klubb. Flere klubber i Eliteserien som tidligere var interesserte har nå gått for andre løsninger, men Ranheim kan seile opp som en løsning om angriperen ønsker en restart på karrieren. Daglig leder Frank Lidahl i Ranheim sier til Adresseavisen at de gjerne tar imot Bakenga om han er interessert.

– Om spilleren er interessert, så vil vi nok komme på banen, sier han til Adressa.

Bakenga har fått lite spilletid hos Rosenborg, og fikk heller ikke spille noe særlig i sin forrige klubb Molde. Kanskje kan dermed et opphold i Ranheim være akkurat det han trenger for å få karrieren tilbake på rett spor.

– Det kan være en fordel for oss at vi er i Trondheim. Noe annet kan være at historien viser at Ranheim er i stand til å restarte spillere og er en bra utviklingsarena. Mushaga er trønder, og hvis vi kan hjelpe hverandre i høst så holder vi døren åpen, legger Lidahl til.

Eliteserie-ekspert i TV 2, Jesper Mathisen, mener Bakenga kunne hatt godt av et opphold hos toppklubben i OBOS-ligaen.

– Han så ut som en meget god spiss i sine yngre dager. Det er ingen tvil om at han har hatt en skuffende utvikling i karrieren, sier Mathisen.

– Han greide ikke å spille seg til en fast plass hverken i Molde eller Rosenborg. Det er flere klubber lenger ned på tabellen som har gode spisser.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS