Trønderfotball 2017

– Ranheim er det beste laget vi har møtt

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Åsane-trener Mons Ivar Mjelde var dypt imponert over Ranheim etter dagens kamp.

Ranheim vant 3-1 borte for Åsane, og beholder dermed den direkte opprykksplassen til Eliteserien. Åsane hadde debutant Erik Huseklepp fra start, og den tidligere Brann-spilleren stod bak Åsanes ledermål kort tid ut i kampen. Ranheim kjempet seg dog tilbake i oppgjøret, og scoringer av Kim Ove Riksvold, Mats Lillebo og et selvmål sørget for en fortjent seier til laget fra fjæra.

Ranheim påførte dermed Åsane sitt første hjemmetap på 360 dager.

– Dette var litt overraskende. Vi kan ikke gjøre slike feil mot så gode lag. I tillegg blir vi både feige og passive etter scoringen. Det preget kampen, selv om vi også hadde noen store sjanser, sier Mjelde til Adressa.

Han sier Ranheim er det beste laget som har besøkt Myrdal, men at Åsane samtidig gjorde det for enkelt for trønderne med sine feil. Ranheim har nå scoret tre mål i sine tre siste kamper, og er på full fart mot opprykk til Eliteserien om dette fortsetter. Siden august 2016 har de i snitt kapret to poeng hver kamp.

Det er nå 11 poeng fra Ranheim og ned til en plass som ikke gir kvalifisering til Eliteserien, så mye tyder på at det uansett blir opprykkskamp i fjæra til høsten. Ranheim har de siste sesongene hatt en tendens til å sprekke på høsten, så om blåtrøyene klarer å bryte den trenden kan de fort spille i Eliteserien 2018!

NB: Levanger tok en knallsterk borteseier mot Strømmen.

Ranheim startet slik:

Barli – Witry, Kvande, Eggen Rismark, Foosnæs – Løkberg, Blakstad, Reginiussen – Storflor, Lillebo, Riksvold

Reservene: Lenes, Eek, Sandmæl, Sørløkk, Karlsen

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS