Trønderfotball 2017

Sluppet inn 14 mål på tre kamper

  • Magnus Troøyen
Foto: Rosenborg BK

Strindheim tapte stort hjemme mot Mosjøen idag, og fortsetter dermed sin fæle defensive statistikk.

Trondheimslaget har nå sluppet inn hele 14 mål på sine siste tre seriekamper, og kan se drømmen om opprykk forsvinne i det fjerne. I dag tapte blåtrøyene 0-4 hjemme mot bunnlaget Mosjøen, og Strindheim står dermed med fire strake tap i seriespillet.

Strindheim åpnet med å sette Mosjøen under hardt trykk, men bortelaget spilte seg etter hvert inn i kampen. De tok ledelsen 18 minutter ut i oppgjøret, og doblet fra dødball like pause. Strindheim hadde flere gode muligheter, men fikk ikke ballen i mål. Etter hvilen fortsatte Strindheim å slippe inn enkle mål, og Mosjøen vant til slutt med svært komfortable sifre.

Dermed har Mosjøen fått fornyet håp om å redde plassen i 3.divisjon, mens Strindheim nå ligger nærmere nedrykk enn opprykk.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS