Trønderfotball 2017

Sterke prestasjoner i Norway Cup

  • Magnus Troøyen
Foto: Norwaycup.no

Trønderlagene har absolutt gjort seg bemerket i Norway Cup.

Både Strindheim og Tiller har nemlig et lag i finalen, og flere lag fra Trøndelag kom også langt i sluttspillet. Det er første gang i historien at Tiller har lag i finalen i Norway cup og at Strindheim har et 11-er-lag i finalen, og begge finalekampene sendes direkte på TV2.

– Dette betyr at trøndersk fotball står meget sterkt i Norge nå. Og ekstra morsomt er det at det er jentelag som skal spille finalekampene, sier treneren til Tiller, Pål Nyheim, til Adressa.

Strindheim jenter 16 har imponert gjennom hele turneringa, og møter Giv Akt i finalen. Kampen sendes direkte på TV2 klokken 10.50.

Tiller jenter 19 er i finalen og møter Vålerenga. Den kampen sendes direkte på TV2 klokken 12.05. Begge kampene blir sendt med ordentlig produksjon og kommentatorer.

– Vi er mestscorende i vår klasse på Norway-cup med 43 mål! Vi har bare sluppet inn tre, utenom straffekonken, sier Strindheims kaptein Renate Hovde.

Strindheim trekker frem hvor viktig det er å inkludere hele troppen, og hvor viktig godt samhold er for å få resultater.

– Dessuten er vi 16 gode spillere som deltar. Det betyr at vi styrker laget ved innbytte. Det er det ikke mange som klarer, sier hun.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS