Trønderfotball 2017

Dette er Levangers nye sports- og utviklingssjef

  • Magnus Troøyen
Foto: http://strindheimtoppfotball.no

Andreas Holmberg har signert en ny 3-årsavtale med Levanger, og går samtidig inn i stillingen som sports- og utviklingssjef.

Holmberg kom til Levanger før sesongen 2013, og var hovedtrener de første årene. Han tok klubben opp fra 2.divisjon til OBOS-ligaen i 2014, men de siste årene har han vært sportslig leder etter at Magnus Powell tok over som hovedtrrener. Nå har Holmberg og klubben inngått en ny avtale, og Holmberg får dermed nye ansvarsområder.

-I en tid hvor vi skal legge grunnlaget for de neste fem årene er det viktig å sikre kontinuitet. Det at vi har med oss nøkkelpersoner som Andreas Holmberg og Hroar Stjernen er viktig for å ta de neste stegene, sier styreleder Robert Eriksson i en pressemelding.

– I tillegg vil Holmberg ha ansvar for at det utvikles en rød tråd i arbeidet med de yngre årskullene og at denne er forankret i klubbens utviklingsstrategi, sier Eriksson.

En av Holmbergs første og viktigste oppgaver er å finne Powells etterfølger som hovedtrener. I jakten på neste års hovedtrener har klubben nedsatt en arbeidsgruppe bestående av:

–          Andreas Holmberg, Sports- og utviklingssjef
–          Hroar Stjernen, Daglig leder
–          Otto Ulseth, Styremedlem
–          Robert Eriksson, Styreleder.

-Etter fem framgangs- og lærerike år var det ett relativt enkelt valg å takke ja til å fortsette som sportssjef i Levanger FK. De mål og strategier vi satte oss i 2014-2017 har vi nå innfridd. Klubben har satt seg nye og spennende mål, og det er en reise jeg absolutt vil være med på, sier Andreas Holmberg.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS