Trønderfotball 2017

Her er Ranheims neste førstekeeper

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Magnus Lenes har signert en 3-årskontrakt med Ranheim.

21-åringen kom til Ranheim fra Strindheim foran årets sesong, men har så langt vært i klubben på amatørkontrakt. Han har imidlertid imponert stort på trening og når han har fått muligheten i kamp, og klubben har nå valgt å tilby han en langtidskontrakt. Førstekeeper Even Barli kan fort være på vei bort fra Ranheim etter sesongslutt, og dermed er veien åpen for Lenes.

Daglig leder Frank Lidahl er tydelig på at Magnus Lenes er tiltenkt rollen som Ranheims neste førstekeeper.

– Treneteamet er meget oppløftet over utviklingen til Magnus. Når han nå skriver en kontrakt på 3 år med Ranheim så er det med en felles visjon om at han i løpet av denne perioden skal vokse fram som den neste keeperen til Ranheim, kommenterer Frank Lidahl til Ranheims hjemmeside.

Lenes hadde spilt i Strindheim i hele sitt liv før han meldte overgang til Ranheim, og rakk å spille 110 kamper og score ett mål (!) før han ble snappet opp av Ranheim.

– Jeg synes alle samtaler og dialoger med klubbene i trøndersk fotball er av svært god kvalitet nå. Strindheim skal være stolte over at de har lagt til rette for så god utvikling for Magnus i mange år, nå har de vært opptatt av hvordan han kan ta det neste steget inn i toppfotballen. Det er alltid verdifullt når vi spiller på samme lag og klarer å finne en gjensidig respekt og verdi. Vi i Ranheim er avhengige av et nært og godt forhold til alle i trøndersk fotball, det er sammen vi realiserer drømmer, sier Lidahl.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS