Trønderfotball 2017

Strindheim nærmer seg nedrykk til 4.divisjon

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimfotball.no

Strindheim tapte 2-3 hjemme mot Kolstad tidligere i dag, og ligger dermed på direkte nedrykksplass til 4.divisjon.

I fjor hadde Strindheim lag i 2.divisjon og 3.divisjon, men neste sesong risikerer de å ha lag i 4. og 5.divisjon. Etter dagens tap nærmer nemlig A-laget seg bunnen av tabellen i 3.divisjon, og om de rykker ned blir også andrelaget automatisk degragert til 5.divisjon. Det ville vært krise for laget som for kort tid siden hevdet seg godt i 2.divisjon, og som de siste årene har utviklet mange trønderske talenter.

I vårsesongen trakk Strindheim det lengste strået og vant 3-2 mot Kolstad, men i dag var det laget fra sør i Trondheim som trakk det lengste strået. Strindheim åpnet bra og tok ledelsen, men Kolstad snudde kampen på kort tid. Til pause var stillingen 2-2, men etter hvilen satte Ole Gunnar Kallestad Øien inn Kolstads tredje mål. Dermed fortsetter Strindheims elendige form, mens Kolstad klatrer opp på andreplass.

Nå gjenstår tre kamper for Strindheim, tre kamper som kan definere klubben i mange år fremover. Nedrykk til 4.divisjon vil bety at mange spillere vil forlate klubben, samtidig som Strindheim kan slite med å tilby trønderske talenter en ordentlig kamphverdag.

Det ville vært krise for en av Trondheims største idrettsklubber.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS