Trønderfotball 2017

Vil avslutte i Rosenborg

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Per Ciljan Skjelbred er tydelig på at han gjerne ønsker seg tilbake til Rosenborg i fremtiden.

Trønderen har fått en strålende karriere i utlandet etter at han forlot Rosenborg for mange år siden, og er blitt en bærebjelke i gigantklubben Hertha Berlin. 30-åringen har kontrakt med tyskerne frem til sommeren 2019, og sier han fort kan ende opp i Rosenborg når kontrakten løper ut. Hvis han er god nok, da.

– Jeg håper at jeg kommer tilbake, at jeg har kropp til det etter tiden i Tyskland, og at jeg er god nok, sier han til Adressa.

Selv om Skjelbred og hans Hertha Berlin tapte borte mot Östersunds i kveld, er trønderen strålende fornøyd med livet i Berlin. Men samtidig savner han Trondheim, en by hvor han eier to hus.

– Jeg har lyst til å avslutte i Rosenborg, det har jeg alltid sagt, og kanskje eventuelt i fremtiden få meg en jobb i RBK, der jeg kan trene unge talenter. Det har jeg alltid drømt om. Det hadde vært spennende å bruke det jeg kan og de erfaringene jeg har fått utenfor Trondheim på noe positivt for trønderske gutter og jenter, sier Per Ciljan Skjelbred til Adresseavisen.

Han ønsker seg altså å avslutte spillerkarrieren hos Rosenborg, men helst bli i klubben og jobbe etterpå. Aller helst vil han jobbe i akademiet med unge talenter.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS