Trønderfotball 2017

Disse skal trene Kvik i 2018

  • Magnus Troøyen
Foto: Fkkvik.no

Simon Evjen fortsetter som hovedtrener i Kvik med Kai Bardal som assistent.

Kvik havnet på andreplass i årets sesong, bare fire poeng bak Levanger 2 som kapret opprykket. De kom foran samtlige lag som rykket ned fra fjorårets 3.divisjon, og kunne fort rykket opp til 3.divisjon om de hadde hatt mer marginer med seg. Derfor har de valgt å beholde det samme trenerteamet neste sesong, og satser nå mot opprykk.

– I spissen for den positive utviklingen laget har hatt, står trenerteamet med Simon Evjen og Kai Bardal. Vi er svært fornøyde med den jobben de har gjort, og utrolig takknemlige og glade for at de har takket ja til å bli med på laget enda et år, selv om vi vet at de er attraktive for andre klubber, også klubber høyere i divisjonssystemet. Vi ser frem til en ny sesong med Simon og Kai, og er helt sikre på at laget vil fortsette den positive utviklingen i 2018, sier Ola Kvitland på vegne av styret i Kvik til lagets hjemmeside.

Både Bardal og Evjen er kjente navn i trønderfotballen, og førstnevnte kan også vise til mye erfaring som trener innen futsal. Bardal er nordens mestvinnende klubbtrener i futsal, og har i en årrekke jobbet som hovedtrener for FK Kvik. I 2011 ble han kåret til årets trener. Han er også skribent for Adressa.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS