Trønderfotball 2017

– En av klubbens tyngste perioder i fotballhistorien

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheim spiller 4.divisjon neste sesong.

Trondheimslaget klarte bare å ta ett poeng i dagens hjemmekamp mot Orkla, og må dermed ta den tunge turen ned til 4.divisjon neste sesong. De åpnet kampen bra, og ledet 2-0 etter 50 minutter, men Orkla kom tilbake. Først reduserte Erik Bjørkli Helgetun, før Erlend Løkken utlignet fra straffemerket få minutter senere. Amund Vingelen scorte begge for Strindheim.

Dermed har Strindheim 5 poeng opp til trygg plass når en seriekamp gjenstår. Det betyr at de uansett resultat mot Verdal i siste serierunde rykker ned.

– Nå går en lang sesong mot en trist slutt for vårt lag, spillere, trener og støtteapparat. Vi går inn i en tid med selvransakelse, sorg og usikkerhet. Vi er nå inne i en av klubbens tyngste perioder gjennom vår fotballhistorie. Håpet må være at vi klarer å reise oss igjen sterkere og mer samlet enn tidligere. Vi kommer tilbake, skriver klubben på sin hjemmeside.

Det blir interessant å se hva som skjer med spillerstallen til den tradisjonsrike klubben, da mange av spillerne nok har mye større ambisjoner enn å spille i 4.divisjon. Sentrale brikker som Amund Vingelen, Fredrik Kosberg, Eirik Trondsen og Joachim Erlend Olufsen kan fort forsvinne etter det Trønderfotball erfarer, og det blir også spennende å se om trener John Pelu blir med klubben ned. Forsvarsbauta Lars Ramstad er også god nok for å spille på et høyere nivå.

Orkla må ta ett poeng i siste serierunde for å være helt trygge fra nedrykk, men med sin gode målforskjell spiller de nok 3.divisjon neste sesong uansett.

NB: For å gjøre vondt verre røk også Strindheim 2 på stortap 0-8 borte mot Levanger 2 i kveld…

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS