Trønderfotball 2017

Ertsås sikret plassen for Steinkjer

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Steinkjer sikret fornyet kontrakt i 3.divisjon etter dagens seier over Mosjøen.

Mosjøen har allerede rykket ned, men ga likevel Steinkjer god motstand i dagens kamp. De tok ledelsen to ganger, men begge gangene klarte de gulkledde trønderne å svare. Rune Ertsås utlignet til 2-2 etter 78 minutter, før samme mann sendte Steinkjer i ledelsen opp i ledelsen noen minutter senere. Ingen strålende oppvisning av nordtrønderne, men seieren betyr at de nå at de ikke kan rykke ned til 4.divisjon.

Etter dagens seier står Steinkjer med 37 poeng, noe som betyr at de innehar 4.plassen på tabellen. 9 poeng skiller ned til nedrykksplass. Etter en svært svak vårsesong har laget hevet seg denne høsten på imponerende vis, og dermed kan de nå forberede seg på en ny sesong i 3.divisjon to runder før slutt.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS