Trønderfotball 2017

Ferdigspilt for sesongen

  • Magnus Troøyen

Magnus Stamnestrø ser mot neste sesong, og kommer ikke til å spille noen flere kamper i år.

– Jeg har tro på at han skal være på treningsbanen i høst, men det ser lite sannsynlig ut at han skal være klar for kamp, når han har vært så lenge ut av spill, innrømmer medisinsk koordinator Haakon Schwabe overfor Avisa Sør-Trøndelag.

Stamnestrø har vært veldig uheldig med skader denne sesongen, og har gjennomgått to kneoperasjoner. Den siste operasjonen ble gjennomført i august, og det er nå klart at den holder han ute resten av sesongen. Schwabe sier skaden er komplisert, og krevende å behandle.

– Grunnen til at den er komplisert er plasseringen (av skaden) på menisken. Det er veldig sjelden med en skade i det området.Magnus har hatt mye vondt i kneet, og han har hatt mye hevelser. Vi har ikke fått den smertereduksjonen og treningsprogresjonen som var ventet, han tåler veldig lite trening før kneet blir irritert, sier han til avisa ST.

Trønderen var opprinnelig innstilt på å returnere til fotballbanen i sommer, men måtte gjennomgå en ny operasjon da skaden fortsatt ikke var ledet. Det betyr at han snart har tilbragt hele sesongen i styrkerommet, men Schwabe sier 25-åringen er flink til å holde seg positiv.

– Man er veldig innstilt på de prognosene man får, både spiller og støtteapparat jobber mot det. Når man går over den tiden, så blir man frustrert. Det har vært tungt, men Magnus er veldig flink til å motivere seg, og han er positiv, framholder Schwabe.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS