Trønderfotball 2017

G19: Klare for cupfinale!

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Rosenborgs G19-lag er klare for sin andre cupfinale på tre år.

Rosenborg har kommet seg greit gjennom de forrige rundene i årets norgesmesterskap, men fikk en tøff match mot Viking i dagens semifinale på Lerkendal kunstgress. Etter en sjansefattig første omgang ledet Rosenborg 1-0 til pause, men etter hvilen åpnet det seg opp.

Viking utlignet tidlig i omgangen etter en corner, men Andreas Helmersen sendte Rosenborg forjent tilbake i ledelsen kort tid etter. Helmersen har slitt enormt med skade de siste årene, og fikk stor jubel fra tilskuerne for sin scoring. Deretter økte Erik Botheim til 3-1, før Viking skapte spenning med en redusering. Fire minutter før slutt dukket imidlertid Botheim opp igjen, og sendte RBK opp i 4-2. Det ble også sluttresultatet.

Dermed er Rosenborg-juniorene klare for nok en NM-finale! Rosenborg har 6 NM-titler fra tidligere.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS