Trønderfotball 2017

Gjertsen fortsetter å imponere

  • Magnus Troøyen
Foto: Kristiansundbk.no

Torgil Øwre Gjertsen har tatt Eliteserien med storm etter overgangen fra Ranheim.

Trønderen meldte overgang fra Ranheim til Kristiansund i sommer, og har imponert stort for den nedrykkstruede klubben i høst. Selv om Kristiansund gjennom hele høsten har slitt med resultatene, har 26-åringen notert seg for hele seks mål og en assist på åtte kamper! I dag scorte han Kristiansunds andre mål da de spilte 2-2 hjemme mot Odd.

Det var Odd som først tok ledelsen, men Bamba utlignet for hjemmelaget kort tid etter. Deretter kom Gjertsen i sentrum, da han 18 sekunder (!) etter pause satte inn Kristiansunds andre mål etter et lurt løp i boksen. Kampen så ut til å ende 2-1, men like før slutt utlignet Odd. Da var Gjertsen byttet ut.

Dermed står trønderen nå med syv målpoeng på åtte kamper for Kristiansund, og har til de grader vist at han tar nivået i Tippeligaen. Han har gått gradene fra trøndersk breddefotball til Tippeligaen uten å være innom Rosenborg-systemet, og viser at det finnes flere veier til toppen. Og om han fortsetter å imponere, så banker kanskje Rosenborg på døren etter hvert?

Kristiansund ligger tre poeng over kvalikplass etter dagens poeng.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS