Trønderfotball 2017

Har passert 30 scoringer

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball

Sondre Stokke fortsetter å banke inn scoringer.

Mandag scorte angriperen tre mål da Stjørdals-Blink knuste Moldes andrelag, og dermed er han oppe i 30 seriescoringer i 2017. Det er svært imponerende, spesielt med tanke på at scoringene har kommet på 23 kamper. Dermed er han soleklar toppscorer i 3.divisjon avdeling 5, og han er også den mestscorende i de tre øverste divisjonene i Norge. Den nest-mestscorende er Øystein Lundblad Næsheim, hele 6 mål bak Stokke.

Stokke har levert tonnevis med scoringer i mange år, og toppet det kanskje i 2014 med 48 mål på 28 kamper (!) for Strindheim. Neste år får han prøve seg i 2.divisjon med Stjørdals-Blink, men kanskje hører trønderen til på et enda høyere nivå. Levanger er blant klubbene som skal være interesserte.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS