Trønderfotball 2017

I morgen kan Strindheim rykke ned

  • Magnus Troøyen
Foto: Rosenborg BK

Lørdag tar Strindheim imot Orkla til skjebnekamp på Ruta Arena.

Forrige sesong spilte Strindheim i 2.divisjon, og denne sesongen var målet å kjempe om opprykk fra 3.divisjon. Trondheimsklubben startet også sesongen bra, men utover høsten har det meste gått galt for den tradisjonsrike klubben. Skadeproblemer og mye stang ut har ført til at Strindheim bare har tatt to poeng på sine siste seks kamper, og nå haster det om klubben skal berge plassen i 3.divisjon.

I morgen møter de Orkla på hjemmebane, og taper Strindheim den kan de være klare for nedrykk til 4.divisjon. Det skiller nemlig 3 poeng opp til Tillerbyen på trygg plass, og skulle Tillerbyen ta poeng mens Strindheim taper er nedrykket et faktum. Strindheim har igjen en bortekamp mot Verdal etter morgensdagens hjemmekamp. Dersom de vinner i morgen vil de også være avhengig av minst ett poeng i den kampen for å redde plassen.

Samtidig har Trønderfotball hørt ubekreftede rykter om at et lag muligens vil trekke seg fra ligaspillet. Dersom det skjer kan laget på øverste nedrykksplass mulig redde plassen, men dette dette blir ikke klart før etter sesongslutt.

Vi oppfordrer uansett alle som kan til å møte opp på Ruta Arena imorgen for å overvære en svært spennende kamp! Orkla er heller ikke helt sikre fra nedrykk, så kampen kan avgjøre mye. Vinner Strindheim vil alt avgjøres i siste serierunde.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS