Trønderfotball 2017

Kampen ingen har råd til å tape

  • Magnus Troøyen
Foto: Tillerbyenfk.no

I kveld møtes Strindheim og Tillerbyen til en ekstremt viktig kamp i nedrykksstriden.

Mens opprykkskampen lenge har vært avgjort, lever nedrykksstriden for alvor i 3.divisjon avdeling 5. Både Tillerbyen og Strindheim står med 28 poeng før kveldens oppgjør, men litt bedre målforskjell betyr at Tillerbyen såvidt ligger over streken. Strindheim ligger på direkte nedrykksplass til 4.divisjon, og med to gjenstående seriekamper etter i kveld begynner det virkelig å haste om den tradisjonsrike klubben skal unngå den tunge turen ned i 4.divisjon.

Laget som taper i kveld kan fort få en luke opp til sikker plass, en luke som kan bli vanskelig å tette.

Nordicbet trekker frem hjemmelaget Tillerbyen som knepne favoritter, men kampen fremstår i realiteten som helt åpen. Strindheim kommer til oppgjøret i elendig form, men Tillerbyen har heller ikke imponert de siste ukene. Begge lagene er dog ofte involvert i målrike oppgjør, så alt tyder på at kveldens nedrykksdrama kan bli svært underholdende! Kampen kan fort bli direkte avgjørende i nedrykksstriden, og da er det gode nyheter for Tillerbyen at dødballspesialist Asgeir Volden Snekvik er tilbake fra skade.

Godbiten spilles på Tobb Arena på Tiller i kveld klokken 19.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS