Trønderfotball 2017

Kolstad sendte Sverresborg ned i 4.divisjon

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Kolstad vant lokaloppgjøret overlegent, og sendte dermed Sverresborg ned i 4.divisjon.

Det var liten tvil om hvem som var favoritter før dagens oppgjør mellom de to Trondheimslagene, og Kolstad innfridde enkelt favorittstempelet. Spesielt etter pause var de overlegne, og rødtrøyene ga seg ikke før de hadde satt 7 baller i nettet bak Sverresborg-keeper Christian Grindvold. De vant til slutt 7-3, og dermed rykker Sverresborg ned.

– Etter dagens tap for Kolstad tar vi altså den tunge turen ned til 4. divisjon etter en sesong der vi har vært for dårlige til å avgjøre alle de jevne kampene vi har spilt. Det føles uutholdelig nå, men vi kommer sterkere tilbake enn noen gang! Tillerbyen hjemme neste helg, skriver Sverresborg på Twitter etter dagens tap.

Sverresborg har bare sanket 23 poeng denne sesongen, og ligger nå 8 poeng under streken. De slår følge med Mosjøen ned til norges femte beste nivå, mens Strindheim og Mo innehar de siste nedrykksplassene. De har dog fortsatt mulighet til å sikre plassen, da avstanden opp til trygg plass «bare» er tre poeng for begge.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS