Trønderfotball 2017

Ønsket av Arsenal og Chelsea

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Flere av de største klubbene i Europa følger Guro Reiten.

Etter suksessfulle opphold i Kattem og Trondheims-Ørn ble Reiten hentet til Lillestrøm foran årets sesong, og her har angriperen fortsatt å imponere. Hun er Toppseriens soleklare toppscorer, og har også prestert bra for landslaget. Slike prestasjoner skaper interesse, og både Arsenal, Manchester City og Chelsea er interessert i å signere henne.

Det forteller spilleragent Nils Christiansen til VG.

– Alt handler om hva Guro selv vil. Dette er jo nytt for henne. Hun var relativt ukjent i Trondheims-Ørn for kort tid siden. Et halvt år senere vet alle hvem hun er. På et tidspunkt må hun vurdere om hun vil reise ut eller ikke. Vi er der i dag at de store klubbene er interessert, sier Christiansen til avisa.

Han bekrefter at store klubber i Tyskland, i Italia og Spania er interesserte i 23-åringen fra Sunndalsøra, og at hun fort kan reise utenlandsk etter sesongen.

– Det er jo kult. Man ønsker å bli så god som overhodet mulig. Når folk legger merke til deg, så har du gjort en god jobb. Det må jeg ta som en kompliment, sier Reiten selv.

Lillestrøm-trener Hege Riise innrømmer at det kan bli vanskelig å beholde den tidligere Trondheims-Ørn-spilleren.

– Vi får sette oss på Guro og håpe ingen ser henne… Når Manchester City eller andre klubber har lyst på henne, så starter det selvfølgelig en prosess i hodet. Det å gå fra halv- til helproff med alt det innebærer… Jeg skjønner at man blir fristet av det. Men fotballmessig er det fortsatt mer å hente her, sier Riise.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS