Trønderfotball 2017

Oppløftende for Byåsen

  • Trønderfotball
Foto: Byåsen

Byåsen er allerede klare for nedrykk, men viste klar spillemessig forbedring i dagens hjemmekamp mot Hødd.

Trondheimslaget har slitt tungt sportslig denne sesongen, og det ble tidlig klart at laget kom til å slite med å holde plassen i 2.divisjon. Forrige serierunde ble de matematisk klare for nedrykk, men i dag viste de bedring i banespillet. Hjemmekampen mot Hødd endte 1-1, og dermed tok Byåsen sitt første poeng siden 27.august.

– 1-1 hjemme mot hardtsatsende Hødd idag, med mange unge spillere på banen, lover bra for serieavslutningen og neste år. For vi tenker allerede 2018 og henter junior Anders Nytoft fast opp i A-stallen, skriver Byåsen på Facebook.

Byåsen slo Hødd i vårsesongen, og fortsatte sin gode trend mot laget idag. Andreas Hanssen sendte Byåsen tidlig opp i ledelsen, men Hødd utlignet kort tid etter pause. Resten av kampen var tett og jevn, og uavgjort var nok et rettferdig resultat.

Men poeng til tross, Byåsen står fortsatt med 13 strake kamper uten seier.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS