Trønderfotball 2017

Overtidsmareritt for Ranheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim så ut til å holde topplaget Sandnes-Ulf til uavgjort, men på overtid raknet det. Dermed er drømmen om direkte opprykk i ferd med å forsvinne.

Ranheim har historisk sett slitt med Sandnes-Ulf som motstander, og det gjorde de også i dag. Blåtrøyene var spillemessig det beste laget store deler av kampen, men uttellingen foran mål manglet. Kaptein Christian Eggen Rismark headet blant annet millimeter utenfor etter et hjørnespark, og Øyvind Storflor hadde en enorm sjanse kvarteret før slutt. Det var tydelig at dette ikke var Ranheims dag offensivt.

Kampen så likevel ut til å ebbe ut i 0-0, men på overtid skjedde det som ikke skulle skje. Bortelaget banket et frispark inn i feltet fra langt hold, og innbytter Oddbjørn Skartun fikk kjempet ballen forbi Ranheim-keeper Even Barli. Dermed ble det ingen poeng hjem i Trondheim, og Ranheim ligger nå 6 poeng bak direkte opprykksplass.

Laget fra fjæra har slitt med poengfangsten i de siste kampene, og har også falt ned til 5.plass på tabellen. Som så ofte før har ikke trønderne klart å følge opp en god vårsesong på høsten, men Ranheim ligger fortsatt veldig godt an til å klare kvalifiseringsplass til Eliteserien. 8 poeng skiller ned til Levanger utenfor kvalikplass.

Kjell Rune Sellin spilte 85 minutter for Sandnes Ulf.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS