Trønderfotball 2017

– Trenger noe nytt

  • Magnus Troøyen

Roger Naustan gir seg som trener for Rosenborg 2 etter sesongslutt.

Med unntak av et år i Byåsen har Naustan jobbet hos Rosenborg siden 2009, men har nå bestemt seg at han ønsket å prøve noe annet neste sesong. Han har tatt en mengde trenerkurs under oppholdet sitt hos Rosenborg, og legger ikke skjul på at han gjerne vil trene en klubb i en av de øverste divisjonene i Norge. Flere har for eksempel lansert han som en kandidat til den trenerjobben i Levanger. Han var også nær en assistentjobb for Aalesund forrige sesong.

– Roger har gjort en kjempejobb i Rosenborg over mange år. Han har en spesiell kompetanse på høyt nivå innenfor vår filosofi. Vi kommer til å følge Rogers utvikling tett i tiden fremover, sier Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye til RBK.no.

I år er han i ferd med å føre et svært ungt RBK 2-lag til trygg plass i 3.divisjon, men 8 sesonger i SalMar-akademiet er nok. Neste sesong skal Rosenborg gjennomføre store endringer i akademioppsettet sitt, og da benytter Naustan muligheten til å komme seg videre i karrieren.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i Rosenborg, men nå trenger jeg noe nytt for å ta et nytt steg, sier Naustan.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS