Trønderfotball 2017

Trøndersk suksess i Danmark

  • Magnus Troøyen
Foto: @fcmidtjylland på Twitter

Alexander Sørloth gjør seg bemerket i Danmark.

Etter et variabelt opphold i nederlandske Groningen valgte Sørloth i sommer å melde overgang til danske Midtjylland, og det virker å være et godt valg så langt. Trønderen har storspilt i Danmark, og også spilt seg inn på det norske landslaget. I september bidro Sørloth med tre scoringer og en assist på tre kamper for Midtjylland, og ble dermed kåret til månedens spiller i den danske Superligaen.

– Jeg har hatt en skikkelig fin måned. Det er veldig kult å bli kåret til månedens spiller, og så nå er det bare å fortsette, sier Sørloth i et intervju med Midtjyllands hjemmeside.

– Sesongstarten i Danmark gir meg masse selvtillit og motivasjon , og jeg kommer til å gi 100 prosent videre, legger han til.

Alexander Sørloth står nå med 7 mål og 2 assist på 10 kamper, og er toppscorer hos Midtjylland. Han er også tredje mestscorende i ligaen. Hobros Pål Alexander Kirkevold, er toppscorer med ti fulltreffere. Midtjylland ligger på andreplass i Superligaen, men bare ett poeng bak Nordsjælland på topp.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS