Trønderfotball 2017

– Veldig dårlige nyheter

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Alexander Tettey er ute i flere uker med en skade i leggen.

Etter lite spilletid i starten av sesongen har trønderen stort sett vært selvskreven i startoppstillingen de siste ukene, så skaden kommer på et veldig uheldig tidspunkt for den defensive midtbanespilleren. Han har spilt de siste 5 kampene fra start, men må nå belage seg på en lengre periode på sidelinjen. Norwich bekreftet i dag at leggskaden sørger for at Tettey er ute i 4-8 uker, noe som betyr at han i verste fall ikke er tilbake på banen før januar 2018.

– Tettey ble skadet på trening da han fikk seg et slag mot leggen. Det er litt blod i muskelen, noe som betyr at det enn så lenge er usikkert hvor lenge han er ute på sidelinjen, sier Norwich-trener Daniel Farke.

– Det blir minst fire uker, det kan bli to måneder. Det er veldig dårlige nyheter, men vi må finne en løsning på problemet og takle det best mulig. Han var i veldig god form, og er viktig for laget. Så det er en lei situasjon, sa Farke.

Dermed på Tettey nok en gang tilbringe mye tid på styrkerommet. Han har slitt en del med skader etter overgangen til engelsk fotball, og måtte blant annet trekke seg fra landslaget på grunn av for stor belastning.

Norwich ligger på niendeplass etter 11 kamper i Championship. De åpnet sesongen svakt, men har snudd formpila etter at Tettey begynte å få mer spilletid. Nå blir det spennende å se hvordan de klarer seg uten han.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS