Trønderfotball 2017

Dette er årets spiller hos Nardo

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Nardo feiret seg selv sist helg, og hadde i den anledningen flere kåringer. Keeper Henrik Bakke ble årets spiller kåret av trenerteamet.

Nardo leverte en sesong over all forventning i 2.divisjon, og endte til slutt bare få poeng bak topplagene. Laget fra Nissekollen ble tippet på nedrykk av de aller fleste før sesongstart, men trener Tormod Bjerkeset loset det unge laget til en rekke sterke resultater gjennom sesongen. Nardo har dermed stabilisert seg som fylkets beste lag bak Rosenborg og Ranheim. Henrik Bakke hadde bursdag i går, og fikk en fin gave fra trenerteamet i Nardo.

Dette er noen av spillerne som fikk utmerkelser sist helg:

Årets spiller valgt av trenerteamet: Henrik Bakke
Spilt samtlige minutter i årets sesong. Har ikke levert en dårlig kamp ila 2017. Rolig, trygg og en matchvinner i flere kamper. Endte til slutt opp med 8 clean sheets.

Årets spiller blant spillerene: Martin Lundal
Har hatt en knallsesong og vært en meget viktig spiller så det var ingen overraskelse at han ble stemt frem som årets spiller av spillerene!

Årets komet: Jarl Magnus Knutsen
Har fått mer spilletid enn hva som egentlig var forventet før årets sesong. Kom tilbake til Nardo og var uprøvd på dette nivået. Har prestert bra, og da spesielt i høst som back. Opptatt av å utvikle seg og gått foran i treningsarbeidet selv om han er en av de yngre i gruppa.

Se alle utmerkelsene på klubbens hjemmeside.

NB: Henrik Bakke står uten kontrakt etter sesongslutt, men har fått tilbud om ny kontrakt fra Nardo. Han ønsker å vurdere mulighetene sine, og har valgt å avvente situasjonen.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS