Trønderfotball 2017

Dette er årets Verdal-spiller

  • Magnus Troøyen
Foto: Verdal IL

Verdal delte ut flere priser under den tradisjonelle årsfesten til Verdal IL denne helga.

Nordtrønderne hadde en tung sesong i 3.divisjon, og endte bare 3 poeng over nedrykksplass. De endte på 8.plass i sin avdeling, og ble knust av allerede nedrykksklare Strindheim i siste serierunde. Likevel var det flere ting å feire for Verdal, og de delte ut mange priser under årsfesten. Kristian Melting ble blant annet kåret til årets talent, mens  Sigurd Røstad Olsen tok den gjeve prisen som årets spiller!

Her er oversikten over alle prisene som ble delt ut:

Årets talent: Kristian Melting

Juryens begrunnelse: Prisen er egentlig en «gjennombruddspris» og den passer Kristian godt. Kom inn i treningsgruppa i vinter som et ubeskrevet blad fra Mosvik. Har tatt store steg, har imponert og fikk debuten i årets kamp mot Steinkjer FK (2-2). Sto også i den viktige bortekampen mot Mo IL (0-0)

Årets toppscorer: Hasse Nordvoll

Juryens begrunnelse: Med sine totalt 13 mål og åtte assist troner han toppen i et år med litt for lite mål generelt sett.

Årets spiller: Sigurd Røstad Olsen

Juryens begrunnelse: Sigurd er den spilleren som kanskje har mest grunn til å ikke være her, med hektisk familieliv. Likevel har Sigurd nesten fullt treningsoppmøte og viser vei for de unge hvordan man opptrer både på og utenfor banen. Litt stang ut med mål, men flest assist av alle.

Årets treningshest: Jørgen Haug

Juryens begrunnelse: Til tross for en alvorlig skade på tampen av sesongen har Jørgen møtt opp på treninger. En spiller ethvert lag bør ha, gode holdninger, positiv og godt humør. Oppmøte: 91,98 prosent!

Spillernes spiller:  Thomas Almli

Kåret av spillerne selv. Har stått fram som sjef i hele år og årets høydepunkt var 2-1 scoringen på overtid borte mot Strindheim.

Se total oversikt hos Verdals facebookside!

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS