Trønderfotball 2017

– Drømmemotstander i kvaliken

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim kapret den viktige fjerdeplassen i Obos-ligaen etter at de slo Arendal 2-1 i dag. Dermed får trønderne hjemmekamp i kvaliken mot formsvake Sandnes Ulf.

Ranheim var klare favoritter foran bortemøtet med bunnlaget Arendal, men blåtrøyene åpnet kampen svakt. De ble løpende mye mellom, og ble liggende alt for lavt i banen. Arendal gikk også opp i ledelsen, men baklengsmålet så ut til å gi Ranheim en etterlengtet vitamininnsprøytning. De hevet seg utover i omgangen, og utlignet like før pause. Mads Reginiussen headet ballen i mål etter et flott innlegg av venstreback Aleksander Foosnæs, og lagene var like langt.

Etter hvilen sendte samme mann Ranheim opp i 2-1 etter flott forarbeid av Christian Rismark, noe som også ble sluttresultatet. Dermed kapret Ranheim den svært viktige 4.plassen, og får nå et langt bedre utgangspunkt i kvaliken. I tillegg betyr hjemmekamp viktige ekstrainntekter for Ranheim.

– Hva er det Sandnes Ulf har holdt på med den siste perioden? Har sett og ser helt uinteresserte ut! Drømmemotstander for Ranheim i kvaliken! Det twitrer TV2s Jesper Mathisen.

Ranheim risikerte å møte et Mjøndalen-lag i superform på bortebane, men får nå heller Sandnes Ulf hjemme i Ranheimsfjæra. Sandnes Ulf har bare vunnet en av sine fire siste kamper, og leverte en svært svak kamp da de ble knust av Fredrikstad idag.

Dermed er Ranheim et lite steg nærmere Eliteseriespill i 2018!

NB: Årets sesong er Ranheim sterkeste sesong noensinne. De har aldri fått mer enn årets 52 poeng.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS