Trønderfotball 2017

– Eliteseriens svar på Eden Hazard

  • Magnus Troøyen
Foto: Kristiansundbk.no

TV 2 har plukket ut Torgil Gjertsen blant reservene på sesongens lag i Eliteserien. 

Gjertsen har bare vært i Kristiansund noen måneder, men har rukket å gjøre seg veldig positivt bemerket. På 13 kamper har han notert seg for hele 9 mål og 4 assist, og vært en viktig bidragsyter til at Kristiansund beholdt plassen med god margin. Nå har TV 2 plukket ut trønderen blant spillerne som har imponert mest denne sesongen.

– Kreativ, uredd, enorm løpskraft og en skikkelig poengplukker! Ble hentet fra Ranheim i sommer, og for en signering det har vært! Har vært direkte avgjørende for den gode poengfangsten nå i høst, og i et par av kampene har han gjort ting man normalt sett kun ser i de største ligaene i Europa, skriver TV2s Jesper Mathisen.

Han mener Gjertsen fort kan bli god nok for større klubber.

– Han har til tider sett ut som Eliteseriens svar på Eden Hazard! Gjertsen har faktisk ett målpoeng i snitt per kamp, og det er en ganske vill statistikk. Gjertsen ga KBK en kreativitet de ikke hadde fra før, og Christian Michelsen sitt lag ble plutselige mye mer uforutsigbare siste halvdel av sesongen.

Gjertsen spiller sesongens siste kamp for Kristiansund i kveld.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS