Trønderfotball 2017

– Han vil bare bli bedre og bedre

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim-trener Svein Maalen sier de har hatt Ivar Furu på radaren lenge.

I går offentliggjorde Ranheim at de har signert midtstopper Ivar Furu på en toårskontrakt, og han gjør dermed comeback i fjæra etter tre sesonger hos Byåsen. Furu spilte for Ranheim i 2014, men valgte å melde overgang til Byåsen etter sesongslutt det året. I Byåsen har han utviklet seg mye, og nå har Ranheim valgt å hente han tilbake. Maalen sier at de har prøvd å hentet Furu tilbake tidligere.

– Vi har fulgt Ivar tett etter han forlot oss, vi ønsket han også foran 2017, men ser at det var til det beste for alle parter at han var i Byåsen også i år. Ivar er en jordnær og hardtarbeidende gutt som bare vil bli bedre og bedre, skryter trener Svein Maalen til Ranheims hjemmeside.

Furu ønsket seg til et høyere nivå etter at Byåsen rykket ned til 3.divisjon denne sesongen, og har nå fått ønsket oppfylt. Plutselig blir han også Eliteseriespiller, om Ranheim vinner kvalikrunden i vinter. Furu kommer opprinnelig fra Molde, men har bodd i Trondheim siden 2014.

– Ivar har mange av ferdighetene som Christian Eggen Rismark har. Et godt venstrebein, god fysikk og er en stopperbauta, sier Maalen.

Daglig leder Frank Lidahl roser også Byåsen.

– Vi retter også en stor takk til Byåsen for god dialog gjennom de to siste årene rundt både Ivar Furu og andre spillere, begge veier. Jeg har stor respekt for Byåsen som klubb, de engasjerte menneskene der oppe og de resultatene de har skapt gjennom mange år. Nå rykket de ned, det er knallhardt og jeg håper virkelig de står sammen og kommer tilbake. At Ivar kommer til oss nå er naturlig på mange måter, men det er massevis av talent i Byåsen som vil være avgjørende for deres vei tilbake til 2.divisjon. Vi ønsker å være en støttespiller og samarbeidspartner for både Byåsen og de andre klubbene i trøndersk fotball, sier han til Ranheims hjemmeside.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS