Trønderfotball 2017

– Jeg trente med Byåsen mandag, og tirsdag fikk jeg kontrakt

  • Trønderfotball
Foto: Byåsens Twitterkonto

Peder Magnus Norman har signert for Byåsen.

18-årinen kommer fra Elverum, hvor han fikk sin A-lagsdebut i hjemmekampen mot Tromsdalen i april. Han blir ansett å være et stort talent, men har nå flyttet til Trondheim grunnet jobb. Han har vært med på noen treninger med Byåsen, og imponerte raskt. Derfor har Byåsen nå valgt å hente Norman, som dermed tar steget ned fra OBOS til 3.divisjon.

– Jeg har forhørt meg litt rundt, men ut fra spillerstall og ambisjoner tror jeg Byåsen passer meg bra. Det var Ulrik Balstad (nyansatt markedsansvarlig i Elverum Fotball) som satt meg i kontakt med Byåsen, og uten han hadde ikke dette blitt noe av. Det er jeg takknemlig for, sier Norman til Ostlendingen.

Han har slitt med skader gjennom årets sesong, men er nå kampklar. Han har allerede sikret seg boplass på Byåsen, like ved hjemmebanen.

– Nå er jeg så godt som skadefri og er i gang med trening igjen. Jeg trente med Byåsen mandag, og dagen etter ønsket de å signere meg.

– Det tror jeg er en fin arena for meg nå. Når det ble som det ble med skader denne sesongen i Elverum, trenger jeg å finne tilbake tryggheten som fotballspiller. Den tror jeg at jeg kan få i Byåsen i 3. divisjon. Jeg er sikker på at det er en fin utviklingsarena, sier 18-åringen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS