Trønderfotball 2017

– Jeg trives veldig godt i klubben

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Tormod Bjerkeset sier han ikke var i tvil om at han skulle fortsette i Nardo.

Suksesstreneren skal ha hatt flere tilbud fra klubber høyere i seriesystemet den siste tiden, men valgte denne uka likevel å forlenge kontrakten med Nardo. På Nissekollen ledet han nedrykksdømte Nardo gjennom en meget imponerende sesong i år, og det ville ikke vært noen overraskelse om Bjerkeset valgte å  prøve seg i en større klubb. Hovedpersonen selv sier imidlerid han ikke var i tvil, og trekker frem hvor godt han trives i Nardo.

47-åringen fra Levanger går dermed inn i sin niende sesong som Nardo-trener.

– En forlengelse av kontrakten med Nardo har vel ligget i kortene siden i sommer, jeg har hatt en åpen og fin dialog med styret hvor vi hele veien har vært innstilt på å fortsette samarbeidet og utvikle både klubb og seniorfotballen sammen de neste årene. Selv om ting ikke har blitt formalisert før nå har vi jobbet mye og intensivt etter sesongslutt med tanke på neste sesong. Vi har prioritert spillerlogistikk og planlegging på sport, sier Bjerkeset til Nardos hjemmeside.

Han forteller videre at han trives med måten Nardo drives som klubb.

– Jeg forlenger med Nardo som hovedtrener fordi jeg trives veldig godt i klubben, både med en meget ung og spennende spillergruppe, dedikerte kollegaer i trenerteamet og et godt støtteapparat som legger til rette på en veldig god måte. Det trigger meg at vi er et lag med mange unge, ambisiøse og målbevisste spillere som ennå ikke har vært på høyden og som ønsker å bli bedre. Jeg har alltid vært tilhenger av spillere som setter laget foran seg selv og de har vi mange av i Nardo for tiden.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS