Trønderfotball 2017

Kolstad-dommer oppnevnt som FIFA-dommer

  • Magnus Troøyen
Foto: Kolstad-fotball.no

2017 har vært en eneste lang sportslig opptur for Line Cathrine Nymoen.

Sist uke fikk hun æren av å lede cupfinalen mellom Avaldsnes og Vålerenga, og denne uka ble hun utnevnt av FIFA som FIFA-dommer i 2018. Det betyr at hun kan tildeles internasjonale oppdrag, og er en høyt hengende tittel i dommermiljøet. Neste sesong kan vi dermed få en trønderdommer i Champions League.

– Line Cathrine har i de siste årene satset for full på dommergjerningen. Noe som har resultert i prestisjefulle oppdrag og stor anerkjenelse innefor dommermiljøet. Det å bli oppnevnt som internasjonal dommer henger høyt, så vi i Kolstad Fotball er stolt av oppnevnelsen, samt Line Cathrines prestasjoner i seongen 2017, skriver Kolstad.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS