Trønderfotball 2017

Maalen kan bli årets trener

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheims Svein Maalen kan vinne prisen som årets trener i Obosligaen 2017.

Det er Eurosport som skal dele ut prisen, og de har nominert Maalen sammen med Aasmund Bjørkan (Bodø/Glimt), Vegard Skogheim (Ull/Kisa) og Terje Rognsbø (Florø). Maalen ledet Ranheim til en meget sterk 4.plass, før han i kvaliken som fulgte ledet Ranheim til knallsterke seiere over Sandnes Ulf og Mjøndalen. Med seier i neste runde mot enten Aalesund eller Sogndal vil Ranheim spille i Eliteserien 2017.

Prisen deles ut på «Fotballfesten 2017», som er en direktesendt prisutdelingsshow fra Ullevaal stadion på TVNorge mandag 27. november kl. 20.30. Fotballfesten 2017 avholdes av Discovery Networks Norway i samarbeid med Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS