Trønderfotball 2017

Nå er datoen til Ranheims kvalik fastsatt

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim møter Sandnes Ulf søndag søndag 12.november kl. 15.00 hjemme på Extra Arena.

Laget fra fjæra snudde og vant i gårsdagens seriekamp mot Arendal, og sikret seg dermed hjemmekamp i første runde av Eliteseriekvaliken. Det var usikkert når kampen kunne spilles grunnet landslagsforpliktelser, men NFF har nå fastsatt kamptidspunkt neste søndag. Dersom det skulle være uavgjort etter ordinær tid, vil det spilles ekstraomganger og straffekonk.

Kampen sendes også direkte på Eurosport Norge, men vi oppfordrer alle som har muligheten til å ta turen ned i Ranheimsfjæra. Alt ligger til rette for en svært underholdende kamp, og trønderne bør ha gode muligheter mot et bortelag ute av form.

Vinneren av kampen møter enten Mjøndalen eller Ull/Kisa i neste kvalikrunde. Den kampen spilles 19. november, på hjemmebane til laget som var høyest plassert i serien 2017. Vinneren av denne kampen vil igjen møte det Eliteserielaget som havnet tredje sist i år, og vinneren av den kampen spiller i Eliteserien 2018! Det er altså bare tre kamper mellom Ranheim og Eliteserien.

Ranheim opplyser også at sesongkort for 2017-sesongen ikke vil gjelde på søndagens kamp.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS