Trønderfotball 2017

Nardo forlenger med nøkkelspiller

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Henrik Bakke har signert ny kontrakt med Nardo.

Keeperens opprinnelige kontrakt løp ut i vinter, men Bakke har nå satt navnetekket sitt på en ny kontrakt som binder han til Nardo de to kommende sesongene. Han kom til Nardo før årets sesong, og leverte en sterk debutsesong for laget fra Nissekollen. Med hans hjelp var Nardo blant lagene som slapp inn minst mål i 2.divisjon avdeling 2, og han ble også kåret til årets spiller av trenerteamet etter sesongslutt.

Fotballkanalen satte han også på årets lag i 2.divisjon for 2017-sesongen.

– Kontinuitet var det viktigste for meg nå. Trenerteamet vet hva jeg står for, og jeg kjenner klubben. For min egen del vil jeg fortsette å prestere på et bra nivå over tid. Forhåpentligvis kan vi som lag ta ytterligere steg, sier Bakke på spørsmål om hvorfor han velger å forlenge.

Hovedpersonen oppsummerer sesongen slik.

– Ingenting er så deilig som å motbevise alle spådommer. For laget sin del beviser vi at vi kan slå alle lag hjemme. På bortebane har det vært litt mer varierende med uavgjort borte mot Nest-Sotra og et par tunge borteturer.

Trener Tormod Bjerkeset er strålende fornøyd med at Bakke forlenger med klubben. Han var en av få Nardo-spillere på utgående kontrakt.

– Henrik er en viktig signering da han er en av 2.divisjons beste keepere. Han passer godt inn i vår profil både sportslig og sosialt. Han er ydmyk, seriøs og ambisiøs og en flott ambassadør for klubbens verdier.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS