Trønderfotball 2017

Nardo henter Strindheim-spiller

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Amund Vingelen har signert for Nardo.

Vingelen startet karrieren i Nidelv, men gikk til Strindheim i 2016. Her trengte han kort tid på å vise seg frem, og angriperen ble raskt fast i startelleveren. I år scoret han 8 mål for Strindheim, men klarte likevel ikke å redde klubben fra nedrykk. Vingelen blir imidlertid ikke med Strindheim ned til 4.divisjon, men får nå prøvd seg på sitt høyeste nivå så langt i karrieren.

– Jeg valgte Nardo pga den sportslige utfordringen og et ønske om å spille i 2.divisjon. Etter flere samtaler med trener Tormod Bjerkeset ble jeg mer og mer sikker på at dette var rett valg. Jeg merker også at det er ei spillergruppe med godt miljø, med mange gode fotballspillere, sier Vingelen til Nardos hjemmeside.

Han står med totalt 20 mål på 43 kamper for Strindheim, og 23 mål på 21 kamper i de to siste sesongene i Nidelv. Det er med andre ord en målfarlig spiller Nardo henter, noe som kan komme godt med på Nissekollen. Bare ett lag i avdelinga scoret færre mål en Nardo i 2017, jumbolaget Byåsen.

– Jeg er veldig fornøyd med å få Amund til Nardo. Han er en spiller som scorer mye mål, jobber knallhardt og har god fysikk. Har imponert på trening og er en goalgetter som kan bekle alle tre posisjoner på topp og har vist at han er en topp fyr og veldig motivert for å bidra i Nardo. Han var også i søkelyset før 2017 sesongen og vi har hatt gode samtaler den siste tiden. Det er også positivt at han er fra nærmiljøet siden han opprinnelig kommer fra Nidelv, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset.

– Ambisjonene er å spille så mye som mulig, å være med å bidra til en god og sterk sesong i Postnordligaen for Nardo. Jeg er jo en offensiv spiller, så jeg må jo innrømme at jeg har ambisjoner om å bidra med målpoeng for laget, avslutter Vingelen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS