Trønderfotball 2017

Nardos toppscorer forlenger

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Christoffer Engan har signert for 2 nye år med Nardo.

Engan kom til Nardo fra Tynset sommeren 2014, og har allerede notert seg for 85 kamper for Nardos A-lag. Han har bekledd flere posisjoner for trondheimslaget, og ble i år toppscorer i sin første sesong som kantspiller. Det er derfor svært gode nyheter for Nardo at han nå blir med videre, når han har satt navnetekket sitt på en kontrakt som varer ut 2019.

– Det er i hovedsak fordi jeg har hatt god utviklingskurve siden jeg kom hit fra Tynset og føler jeg har tatt steg spesielt det siste året. Har lyst å fortsette å utvikle meg, og føler det er mest riktig i Nardo! Har også veldig godt forhold til klubben over tid, sier Engan til Nardos hjemmeside.

Trener Tormod Bjerkeset mener signeringen er et viktig signal.

– Veldig fornøyd med at Christoffer har signert ny kontrakt. Han er en kontinuitetsbærer som alltid gir 100% og en spiller en kan stole på. Ble toppscorer i årets sesong og noterte seg også for flere assist. Kan bekle flere roller og er en viktig person både som spiller og person i gruppa.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS