Trønderfotball 2017

Nervik dømmer cupfinalen

  • Magnus Troøyen
Foto: Tfdl.no

Henrikke Nervik fra Trygg/Lade skal dømme årets cupfinale.

– Det å bli oppnevnt til en cupfinale er alltid veldig stort. Det er en tillitserklæring fra NFF og jeg synes det er både gøy og motiverende at de ser det harde arbeidet jeg har lagt ned i årets sesong, sier Nervik til Fotball.no

Dette er andre gang Nervik dømmer en cupfinale, og hun får med seg Line Cathrine Nymoen (Kolstad Fotball) og Malin Øiseth (Fet IL) som assistentdommere, mens Marit Folstad (Buvik IL) er fjerdedommer. Finalen mellom Avaldnes og Vålerenga spilles i Telenor Arena lørdag 18.november klokken 16.00.

– Henrikke Nervik er en av de mest rutinerte dommerne i Toppserien og har vært FIFA-dommer siden 2014. Hun har jobbet hardt gjennom høsten og vinteren for å komme tilbake etter en fødsel i 2016 og blir oppnevnt til årets finale på bakgrunn av meget gode dommerprestasjoner i 2017-sesongen, sier fagkonsulent i dommerseksjonen i NFF, Geir Åge Holen.

Henrikke Nervik dømte også cupfinalen mellom Avaldsnes og Stabæk i 2013.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS