Trønderfotball 2017

– Ranheim har en liten fordel

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Sogndal-trener Eirik Bakke tror på et tøft oppgjør mot Ranheim.

Onsdag møtes Sogndal og Ranheim til første runde i kvalikfinalen, og begge lags trenere forteller at de har brukt de siste dagene til intensiv analyse av motstanderen. Bakke skryter av Ranheim, og mener laget besitter mange kvaliteter. Samtidig har Ranheim fått lengre hvile før morgendagens kamp enn Sogndal, noe Bakke mener er en fordel.

– Vi var på plass i Mjøndalen da Ranheim tok seg videre i playoffen. Vi er godt forberedt på hva som venter. Et godt kollektiv, som spiller fin fotball, sier Bakke til Adressa.

– Eliteserielaget bør være favoritt, det forstår vi. Ranheim har nok en liten fordel med tanke på at de ikke har spilt på en stund, men det kan ikke være noen unnskyldning for oss at vi nå får tre kamper på en uke. Vi skal være godt nok trente til det, sier han.

Ranheim-trener Svein Maalen har respekt for Sogndal, men sier han vil være veldig skuffet om Ranheim ikke står som vinnere etter dobbeltoppgjøret.

– Er vi på vårt beste, skal vi kunne gi Sogdnal ordentlig trøbbel. Man kan si at det er litt bonus at vi har kommet så langt som vi har gjort i år, men akkurat nå bli vi megaskuffet dersom det skulle ende i tap, sier han til Adressa.

Sogndal – Ranheim spilles onsdag klokken 18. Returkampen spilles på Ranheim kommende lørdag klokken 18.00. Coolbet holder Sogndal som favoritter i morgendagens kamp, med en odds på 1,65. På Ranheim får man 5,75 ganger pengene tilbake om de skulle vinne.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS