Trønderfotball 2017

– Skuddet var akkurat hardt nok!

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim vant 1-0 over Sandnes Ulf i ettermiddag, og tok dermed et nytt steg mot Eliteseriespill i 2018.

Bare 585 tilskuere hadde møtt opp i det triste høstværet på Extra Arena, men de fremmøtte tilskuerne fikk god valuta for inngangspengene. Kampen mellom Ranheim og Sandnes Ulf var tett og jevn, men en scoring av innbytter Mats Lillebo midt i andre omgang holdt til seier for trønderne. Mot slutten presset Ulf hardt for utligning, men Ranheim holdt så vidt ut. Dermed er trønderne nå bare to runder unna Eliteseriespill neste sesong!

– Vi er selvfølgelig veldig fornøyde! Nå er vi ett hakk nærmere Eliteseriespill, så nå må vi bare kjøre på. Dette er jo egentlig bonuskamper for oss, men det betyr likevel veldig mye å vinne. Det er artig med litt ekstra trøkk og engasjement når ting står på spill. Nå ser frem mot Mjøndalen!

Det sa målscorer Mats Lillebo til Eurosport etter kampslutt. Scoringen hans betyr at Ranheim nå møter Mjøndalen i neste kvalikrunde neste helg, og vinneren av den kampen møter nummer 14 i Eliteserien. Der blir Lillebo viktig, som kanskje får spille fra start etter å ha imponert i innhoppet sitt i ettermiddag.

– Det er en hodeduell først, og etterpå jeg kommer i en løpsduell som jeg vinner. Jeg drar den forbi keeperen, og setter ballen rolig i mål, kanskje litt for rolig… . Forsvareren nådde den nesten igjen, men skuddet var akkurat hardt nok!

– Vi må heve oss et par hakk fra kampene i serien, så vi må finne ut av det. Men vi skal være oss selv og angripe så godt vi kan. Det blir spennende, mener Ranheim-trener Svein Maalen om Mjøndalen-kampen neste uke.

Kjell Rune Sellin spilte for øvrig hele kampen for bortelaget.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS