Trønderfotball 2017

Slik blir Ranheims kvalikfinale

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim er bare en runde unna å spille i Eliteserien 2018.

Etter forrige ukes knallsterke borteseier over Mjøndalen er Ranheim nå klare for kvalikfinalen, som spilles mot enten Aalesund eller Sogndal. Kvalikfinalen spilles over to kamper, og sammenlagtvinneren spiller i Eliteserien neste sesong. Hvem Ranheim møter, blir klart kommende søndag.

Ranheim starter med bortekamp mot Eliteserielaget onsdag 29.november, mens hjemmekampen går på Extra Arena lørdag 2.desember. Ranheim har fått fordelen av å spille på hjemmebane til slutt, noe som fort kan vise seg å bli avgjørende.

Blåtrøyene opplyser at sesongkort ikke vil gjelde på kampen, og at alle må kjøpe enkeltbilletter. Vi oppfordrer alle som har muligheten til å ta turen, for å heie Ranheim frem mot opprykk!

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS