Trønderfotball 2017

Søker spillere til G19-lag

  • Magnus Troøyen
Foto: Trygg/Lades Facebook-side

Trygg/Lade er på jakt etter flere spillere til G19-laget sitt.

Trygg Lade er i gang med planlegging av et fotballtilbud til gutter født i 01, 00 og 99. De blir da neste års Juniorlag i Trygg Lade. Så langt består spillergruppa av til sammen 8 gutter født i 2001 og 5 gutter født i 2000. For å ha en passende treningsgruppe og stor nok spiller gruppe til å stille et solid 11-er lag i juniorklassen trenger vi 5-8 flere spillere.

Spillergruppa for neste års juniorlag trener foreløpig mandager og onsdager 18.30-20.00 sammen med neste års gutter 16 på Obosbanen. Det vil bli organisert egne treninger for junior så snart spillergruppa er stor nok.

Dersom vi lykkes med å få til en stor nok spillergruppe (18-20 spillere) for satsing på et 11-er lag i juniorklassen planlegges det med treningsleir i Spania høsten 2018.

Det planlegges med tre treninger i uka fra januar. Det vil også være muligheter for hospitering opp til trening og kamper for Trygg/Lades seniorlag for de som har motivasjon og ferdigheter til det.

Vi ønsker å komme i kontakt med alle som kan være interessert i å spille 11-er fotball i juniorklassen (gutter født 1999-2001) for Trygg/Lade i sesongen 2018. Er du interessert ta kontakt eller møt opp og bli med på en trening med gutta mandager eller onsdager kl. 18.30-20.00. Treningene er åpne også for spillere som er i andre klubber, godkjennelse fra nåværende klubb må være med for å delta på trening.

Trygg Lade vil i samråd med spillere i løpet av desember ta en beslutning i forhold til om spillergruppa er stor nok til å stille et 11-er lag i 2018 sesongen.

Kontaktpersoner:

Per Stubban pstubban@gmail.com
Mats Troøyen mats.trooyen@helse-midt.no

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS