Trønderfotball 2017

Svak sesongavslutning for Ørn

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims-orn.no

Trondheim-Ørn ledet to ganger, men tapte til slutt 5-2 borte mot Stabæk. Dermed avsluttet de sesongen på 8.plass i Toppserien.

Ørn har aldri tidligere tatt poeng på Nadderud, men yppet seg i flere perioder i dagens kamp. Rakel Engesvik og Elen Melhus sendte Ørn i ledelsen hver sin gang, men Stabæk kom alltid tilbake. Til pause var stillingen 2-2. Etter hvilen kjempet Stabæk seg tidlig opp i ledelsen, før to sene mål førte til at hjemmelaget vant med komfortable sifre. Dermed fikk Ørn en veldig kjedelig avslutning på sesongen.@

Etter en jevn første omgang, vant Stabæk dermed den andre omgangen 3-0.

Vi starter den første omgangen bra. Jeg føler vi treffer på kampplanen, men vi slipper inn to altfor billige mål, sier Ørns hovedtrener Thomas Dahle til lagets hjemmeside etter kampen.

– Vi klarer ikke å holde strukturen i laget. Vi prøver å justere oss litt høyere, men treffer ikke på presset. Da blir det for store avstander i laget. Når vi i tillegg gjør personlige feil som Stabæk utnytter, så blir det dessverre stygt til slutt. Det var ikke slik vi ønsket å fremstå i siste kamp i år, fortsetter hovedtreneren.

Dermed ender Ørn som nummer 8 i Toppserien, en plassering dårligere enn de endte på i fjor. Det er klubben ikke fornøyd med, men kamper som borte mot Stabæk er ikke stedet Ørn planla å hente de fleste poengene. Det er hjemmekampene mot lag som Arna-Bjørnar og Sandviken som Ørn burde tatt flere poeng.

NB: Dagens kamp var den tidligere Trondheims-Ørn-spilleren Trine Rønnings siste kamp på toppnivå. Hun avsluttet selvfølgelig med scoring.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS