Trønderfotball 2017

To nøkkelspillere forlenger med Blink

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Vegard Fiske og Sander Erik Kartum har signert toårskontrakter med Stjørdals-Blink.

Blink er klare for opprykk til 2.divisjon etter en suveren sesong i 3.divisjon, og har nå bekreftet at to av lagets sentrale spillere blir med videre. Vegard Fiske er lagets kaptein, og har vært i Blink siden 2015. Han har tatt store steg som midtstopper de siste sesongene, og blir en viktig brikke neste sesong.

– Blink en veldig fin klubb for min del, sier Fiske til Blinks hjemmeside.

Sander Erik Kartum kom til Blink i 2012, og har vært fast i startelleveren hele sesongen. Den 22-årige lærerstudenten er også en del av kapteinsteamet, og står med 74 obligatoriske A-kamper og 8 mål i Blinktrøya.

-Det har vært en lang tankeprosess. Blink føles som det rette valget med opprykk, entusiasme rundt laget og har jeg har stor tro på prosjektet vårt videre. Jeg spilte det meste i 2017-sesongen og ble satsa på. Det er ei flott spillergruppe vi har. Det spiller også inn. Selv har jeg bygd videre på den gode avslutninga i 2016, ikke minst selvtilliten derifra tok jeg med videre inn i denne sesongen, sier Kartum.

– Det er meget gledelig at Sander Kartum ønsker å videreutvikle seg hos oss også fremover ettersom han er sentral del i klubbens lokale identitet som klubben ønsker å beholde og forsterke, en signalsignering på veien videre med klubbens seniorsatsings-prosjekt, uttaler klubben om Kartum.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS