Trønderfotball 2017

To spillere klare for Nardo

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Nardo har signert både Arne Gunnes og Andreas Fossli, begge fra Byåsen.

Arne Gunnes er opprinnelig fra Rennebu, men har de siste sesongene spilt for Byåsen. Her står han med  20 mål på 68 kamper for A-laget, sterke med tall med tanke på at han bare er 20 år gammel. Etter at Byåsen rykket ned til 3.divisjon ønsket han å bytte klubb for å kunne fortsette på et høyere nivå, og han er strålende fornøyd med å kunne signere for Nardo.

– Grunnen til at jeg valgte Nardo var at jeg hadde veldig lyst på ei ny utfordring og et miljøskifte etter 4 og 1/2 sesong i byåsen. Etter noen samtaler med Tormod Bjerkeset bestemte jeg meg tidlig for at Nardo virket ekstremt spennende. Nardo hadde klare målsetninger for både meg og laget, noe som gjorde valget veldig enkelt!, sier Gunnes til Nardos hjemmeside.

Samtidig kunne også Nardo presentere at Andreas Fossli gjør comeback på Nissekollen. Fossli spilte for G16 laget til nardo som ble kretsmestere i 2013, og fikk også flere kamper for Nardos andrelag i samme periode. Han har også tilbragt de siste sesongene for Byåsen, men vender nå tilbake til Nardo.

Fossli er også landslagsspiller for Norge i futsal.

– Det var et naturlig valg for meg å komme tilbake til Nardo. Jeg kjenner en god del av spillerne fra før og vet at trenerteamet er dyktige. Ved å komme tilbake til Nissekollen er jeg sikker på at jeg kommer til å ta steg både sportslig og personlig. Jeg har hatt flere gode samtaler med Tormod hvor han har lagt fram hvilke tanker han har rundt klubben og meg for 2018-sesongen. Jeg synes dette virker veldig lovende og ikke minst spennende. Jeg ser fram til å bli kjent med spillergruppen, samt å jobbe tett med Tormod og resten av trenerteamet, sier Fossli.

Både Gunnes og Fossli er født i 1997.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS