Trønderfotball 2017

Tror Ranheim kan rykke opp

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Søndag spiller Ranheim sin første kamp i Eliteseriekvaliken, og skal vi tro oddsselskapene har Ranheim en god mulighet til å rykke opp.

Etter en solid sesong i Obos-ligaen klarte Ranheim å kvalifisere seg til Eliteseriekvalik, og første runde spilles denne helgen. Ranheim møter Sandnes Ulf på hjemmebane, og skulle de vinne den kampen vil laget fra fjæra møte enten Mjøndalen eller Ull/Kisa i neste runde. Vinneren av den kampen vil igjen møte lag nummer 14 fra Eliteserien, og vinneren her spiller i Eliteserien 2018.

Ranheim kommer inn i kvaliken i god form, og ifølge oddsselskapene skal trønderne ha gode muligheter for å nå langt. Coolbet gir 3,85 ganger pengene tilbake på at Ranheim skulle komme seg helt til kampen mot nummer 14 fra Eliteserien, og bare Mjøndalen har lavere odds. Sandnes Ulf og Ull/Kisa følger et stykke bak. Betsson rangerer også Ranheim som nummer 2, bak Mjøndalen.

Det kan dermed gå mot en lys senhøst for Ranheim. Første runde i kvaliken spilles kommende søndag klokken 15 på Extra Arena, og vi oppfordrer alle som har muligheten til å ta turen!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS