Trønderfotball 2017

Ulrik Balstad tilbake i Elverum

  • Magnus Troøyen
Foto: Elverumfotball.no

Ulrik Balstad skal kombinere rollen som spiller og markedsleder i Elverum Fotball.

– Det er utrolig godt å være tilbake i Elverum Fotball. Jeg er supermotivert for å prestere i begge disse rollene, sier Ulrik. Det vil bli tøft å videreføre den jobben Fredrik har gjort. Han har utviklet markedsarbeidet i klubben på en veldig god måte, så jeg vil bruke all tid på å overlappe med Fredrik fram til jeg tar over, sier Ulrik til klubbens hjemmeside.

Ulrik Balstad har flere sesonger for Elverum bak seg, men har den siste tiden spilt 4.divisjon i Løten. Nå skal han være i A-lagsstallen for Elverum, og spille i 2.divisjon neste sesong. Balstad var også nære å signere for Elverum i sommer, men valgte da å spille i 4.divisjon for å kunne fokusere på jobb. Nå skal han kombinere både jobb og fotball for Elverum.

Balstad kom til Elverum Fotball foran 2011-sesongen og var en viktig bidragsyter gjennom flere solide sesonger før han valgte å trappe ned fotballen.

– Jeg er i full gang med oppkjøringen allerede og jeg kjenner at det pirrer skikkelig i kroppen igjen. Jeg må ha noe tid på meg for å være på et akseptabelt nivå igjen, men jeg er ikke i tvil om at jeg skal være godt forberedt når sesongen 2018 drar i gang igjen.

Elverum var lenge med i kampen om å holde seg i årets Obos-liga, men rykket til slutt ned i 2.divisjon.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS