Trønderfotball 2017

– Vi må gå skikkelig i oss selv

  • Magnus Troøyen
Foto: Sandefjordfotball.no

Kjell Rune Sellin og hans Sandnes-Ulf får en tøff oppgave når de møter Ranheim til Eliteseriekvalik kommende søndag.

Trønderspissen reiser nemlig til Trondheim med flere tøffe smeller i bagasjen, blant annet stortap mot bunnlaget Fredrikstad i siste serierunde. Sandnes-Ulf hadde havnet på tredjeplass om de vant kampen, men falt helt ned på femteplass etter tapet. Dermed fikk de en tøff bortekamp i kvaliken, samtidig som de mistet mye inntekter. Det mener Sellin spillerne må ta skylda for.

– Vi spillere hadde ikke kontroll på de andre kampene, vi hadde fokus på våre oppgaver. Dessverre så raknet mye for oss i løpet av et par minutter i den første omgangen. Vi åpner greit og spillet vårt sitter ganske greit, men verken jeg eller de andre spillerne klarer å omsette sjansene våre i scoringer, sier Kjell Rune Sellin til Aftenposten.

Sellin har vært god for Sandnes Ulf denne sesongen, og står med 11 mål og 7 assist på 29 kamper. Han er en sentral spiller i et lag som har ambisjoner om Tippeliga-spill, men da må Ranheim slåes på søndag. Der er det vinn eller forsvinn.

– Jeg mener vi alle må gå skikkelig i oss selv for å finne svarene på formsvikten. Å tape så klart mot to lag langt nede på tabellen er rett og slett for svakt for oss som har ambisjoner om eliteseriespill neste sesong, mener Sellin.

Han har hatt en tung høst med bare en scoring siden midten av august, og må heve seg om Sandnes Ulf skal slå Ranheim.

– Slik vi har spilt i det siste, skulle en nesten tro at det var det samme om vi spilte hjemme eller borte. Vi har rett og slett prestert veldig dårlig begge plassene, understreker han.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS